Möt konstnären

Målar.jpgSedan 1990 har Lena Maria varit med i Mun- & Fotmålande konstnärers förening. Att måla har intresserat Lena Maria sedan barnsben och idag är detta en av hennes professioner.

Lena Maria målar mest med högerfoten men även med munnen ibland. Olja, Akyl och akvarell är de tekniker hon jobbar med och motiven är ofta blommor och natur. Målningarna är oftast detaljrika och realistiska. Kalligrafi är också en av Lena Marias specialiteter.

Tre gånger om året görs utskick i form av vårkort, julkort och kalender och brevet som medföljer är skrivet av Lena Maria, med pennan mellan tårna.

Vill du ha Mun- & Fotkonstnärernas utskick? KLICKA HÄR »

Mun- & Fotmålande Konstnärers Förening har idag ca 800 medlemmar och stipendiater runt om i världen. I Sverige är de åtta stycken. Föreningen ägs till 100 % av konstnärerna.

På Galleri Mun & Fot på Bergshamra torg i Solna, Stockholm finns en permanent utställning med konstverk utförda av mun och fotkonstnärer från hela världen. Däribland Lena Marias tavlor. Kom gärna och hälsa på!

Besöksadress: Bergshamra Torg 14, Solna
Telefon: 08-85 79 40, E-mail: info@mof.se
Postadress: Box 7021, 170 07 Solna

Två gånger om året, varje vår och höst, ordnas vernissage på på Galleriet då Lena Maria sjunger. På vårvernissagen brukar flera av konstnärerna vara med och vi gästas även av någon känd profil som inviger.

Ulf Elfving & Lena Maria.jpg

Senast var Ulf Elfving vår gäst!

Håll utkik på min TURNÉPLAN när nästa vernissage äger rum.

 Läs mer...

MÅLNINGAR

Se Lena Marias konst och utställningar.

MUN- & FOTMÅLARNA

Läs mer om vår förening och förlag.